Szépkorúak köszöntése

Településünk életéhez tartozik a szépkorúakról való megemlékezés.

post_szepk_190 év… szinte három emberöltő, mely nem mindenkinek adatik meg. Évek alatt látni gyermekeink, unokáink felnőtté válását, a család átalakulását, átélni történelmünk jelentős eseményeit, részesei lenni a dolgos hétköznapoknak. Család, szerelem, barátságok, munka és megannyi pozitív és negatív érzést, emléket ölel fel ez a 90 év. Öröm és bánat, szenvedély, szeretet, félelem, békesség, fájdalom, erő, születés, halál, játék, küzdelem, mosoly, álmok, illatok, ízek, élmények… és még sorolhatnánk, mi minden jut eszünkbe, milyen is a múlt. Fáradtságos, de sok-sok emlékkel teli évek, melyekre örömmel, talán könnycseppel a szemük sarkában gondolnak vissza az ünnepeltek.

Ludas Község Önkormányzata nevében ezúton is szeretnénk meleg szeretettel köszönteni Czékmány Feri bácsit, aki idén júniusban 90 esztendős lett.

post_szepk_2

Június 19-én Czékmány Feri bácsit meglátogattuk, és személyesen köszöntöttük otthonában. 90. születésnapja alkalmából átnyújtottuk részére Orbán Viktor miniszterelnök úr emléklapját. Feri bácsi örömmel fogadta a köszöntést a vendégektől. Isten áldását kérve kívánjuk, hogy családjuk körében, jó egészségben élvezzék a további szép nyugdíjas éveket!

Tisztelettel gondolunk községünk valamennyi szépkorú tagjára, szívből gratulálunk Nekik!

Vargáné Csengeri Mónika

AKADÁLYMENTES VERZIÓ

Naptár

2024. március
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Elektronikus ügyintézés

elektronikus ügyintézés

Magyar Falu Program (MFP)

Koronavírus tájékoztató-portál

Facebook

Facebook Pagelike Widget

Elektronikus ügyintézés

elektronikus ügyintézés

Koronavírus tájékoztató-portál

Magyar Falu Program (MFP)

Facebook

Facebook Pagelike Widget