Változás az Integrált Szociális Intézmény Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat ügyfélfogadási helyszínében

Ludas Községi Önkormányzat értesíti a lakosságot, hogy az Integrált Szociális Intézmény Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat ügyfél fogadási helyszíne megváltozott:

A családgondozók Ludas, Fő tér 1 szám alatt ( Polgármesteri Hivatal ), változatlan időben azaz hetente, csütörtök délelőtt 8.00-tól 12.00-ig várják az ügyfeleket.

Családgondozó: Székely-Sike Ágnes (családsegítő) Tel.: 30/963-2538

Családgondozó: Klencznerné Kis Mária (gyermekjólét) Tel.: 30/827-9314

Köszöntő

Megtiszteltetés számomra, hogy a település polgármestereként, Önkormányzatunk nevében köszönthetek minden kedves érdeklődőt.
Bízom benne, hogy mindenki számára megkönnyíti majd az oldal a településsel kapcsolatos informálódást, s a jövőben arra törekszünk majd, hogy naprakészen kaphasson minden hozzánk látogató híreket a falu életéből.
Szeretnénk, ha honlapunk a helyi közélet eszközeként interaktív kapcsolatot jelentene a hétköznapokban, célunk ezzel, hogy a vélemények, javaslatok és észrevételek megfelelő visszacsatolásai lehessenek az önkormányzati munkának.
Elolvashatják továbbá a testületi ülések anyagait, az Önkormányzat Képviselő-testületének rendeleteit, határozatait.
Képviselő-társaimmal és kollégáimmal azért dolgozunk, hogy Ludas község igazi otthont nyújtó település, olyan környezet lehessen, amelyben jó dolgozni és jó élni.

Tisztelettel:
Vargáné Csengeri Mónika
polgármester

Elektronikus ügyintézés

Magyar Falu Program (MFP)

Facebook