Ideiglenes számon lesz elérhető a kórház

Szolgáltatóváltás és telefonközpont-csere miatt a megszokott vonalas számok csütörtök estétől vasárnap éjfélig nem működnek majd.

A Bugát Pál Kórház vezetése ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy telefonszolgáltató-, és telefonközpont csere miatt a kórház 2015.július 30-án 18.00 órától 2015. augusztus 2-án 24.00 óráig külső vonalas telefonon nem lesz elérhető.

A belső és külső kommunikációt mobiltelefonok segítségével oldják meg.

A központi telefonszám, amelyen a kórház telefonközpontja információkérés-tájékoztatás esetére ezen időszakban elérhető:

20/431 47 58

A kórház a betegek és hozzátartozók szíves türelmét, megértését és együttműködését kéri és köszöni.

Köszöntő

Megtiszteltetés számomra, hogy a település polgármestereként, Önkormányzatunk nevében köszönthetek minden kedves érdeklődőt.
Bízom benne, hogy mindenki számára megkönnyíti majd az oldal a településsel kapcsolatos informálódást, s a jövőben arra törekszünk majd, hogy naprakészen kaphasson minden hozzánk látogató híreket a falu életéből.
Szeretnénk, ha honlapunk a helyi közélet eszközeként interaktív kapcsolatot jelentene a hétköznapokban, célunk ezzel, hogy a vélemények, javaslatok és észrevételek megfelelő visszacsatolásai lehessenek az önkormányzati munkának.
Elolvashatják továbbá a testületi ülések anyagait, az Önkormányzat Képviselő-testületének rendeleteit, határozatait.
Képviselő-társaimmal és kollégáimmal azért dolgozunk, hogy Ludas község igazi otthont nyújtó település, olyan környezet lehessen, amelyben jó dolgozni és jó élni.

Tisztelettel:
Vargáné Csengeri Mónika
polgármester

Elektronikus ügyintézés

Magyar Falu Program (MFP)

Facebook