Évnyitó és tankönyvosztás a detki iskolában

evnyitoSzeptember elsején, azaz kedden az első órában a tanulók a tanévnyitó ünnepségen vesznek részt. Az ünnepség után tankönyvosztásra kerül a sor, ezen a napon tanulók 12.30-kor mennek haza. A ludasi tanulókért reggel a szokásos helyeken, szokásos időpontokban megy a busz, hazafelé 12.30 órakor indul.

Másodikán, azaz szerdán már csak azok mehetnek haza délután, akiknek azt engedélyezte igazgató asszony. A kérelmeket a délutáni foglalkozások alól való felmentésről már az első tanítási napon (legkésőbb másodikán) hozzák a gyerekek.

Köszöntő

Megtiszteltetés számomra, hogy a település polgármestereként, Önkormányzatunk nevében köszönthetek minden kedves érdeklődőt.
Bízom benne, hogy mindenki számára megkönnyíti majd az oldal a településsel kapcsolatos informálódást, s a jövőben arra törekszünk majd, hogy naprakészen kaphasson minden hozzánk látogató híreket a falu életéből.
Szeretnénk, ha honlapunk a helyi közélet eszközeként interaktív kapcsolatot jelentene a hétköznapokban, célunk ezzel, hogy a vélemények, javaslatok és észrevételek megfelelő visszacsatolásai lehessenek az önkormányzati munkának.
Elolvashatják továbbá a testületi ülések anyagait, az Önkormányzat Képviselő-testületének rendeleteit, határozatait.
Képviselő-társaimmal és kollégáimmal azért dolgozunk, hogy Ludas község igazi otthont nyújtó település, olyan környezet lehessen, amelyben jó dolgozni és jó élni.

Tisztelettel:
Vargáné Csengeri Mónika
polgármester

Elektronikus ügyintézés

Magyar Falu Program (MFP)

Facebook