Hőségriasztás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (továbbiakban: OMSZ) előrejelzése alapján 2016. június 23. (csütörtök) 00 órától június 26. (vasárnap) 24 óráig másodfokú hőségriasztást adott ki. Az OMSZ előrejelzése szerint a következő napokban egyre melegebb léghullámok érkeznek a Magyarország fölé. Az ország túlnyomó részén 25, 26 Celsius-fok felett alakul a napi középhőmérséklet. Péntektől vasárnapig sokfelé a 27 Celsius-fokot is meghaladja a napi középhőmérséklet. Hétfőtől egy lassú mozgású hidegfront okoz felfrissülést.

A nagy hőségnek hidegfront vet véget, melynek átvonulása károkozó széllel, esővel és jéggel is párosulhat. A fentiekre tekintettel az elkövetkezendő napokban kérem, kísérjék figyelemmel az OMSZ honlapját.

Közegészségügyi tanácsok a hőhullámok hatásainak enyhítésére.
Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére.

Köszöntő

Megtiszteltetés számomra, hogy a település polgármestereként, Önkormányzatunk nevében köszönthetek minden kedves érdeklődőt.
Bízom benne, hogy mindenki számára megkönnyíti majd az oldal a településsel kapcsolatos informálódást, s a jövőben arra törekszünk majd, hogy naprakészen kaphasson minden hozzánk látogató híreket a falu életéből.
Szeretnénk, ha honlapunk a helyi közélet eszközeként interaktív kapcsolatot jelentene a hétköznapokban, célunk ezzel, hogy a vélemények, javaslatok és észrevételek megfelelő visszacsatolásai lehessenek az önkormányzati munkának.
Elolvashatják továbbá a testületi ülések anyagait, az Önkormányzat Képviselő-testületének rendeleteit, határozatait.
Képviselő-társaimmal és kollégáimmal azért dolgozunk, hogy Ludas község igazi otthont nyújtó település, olyan környezet lehessen, amelyben jó dolgozni és jó élni.

Tisztelettel:
Vargáné Csengeri Mónika
polgármester

Elektronikus ügyintézés

Magyar Falu Program (MFP)

Facebook