Megvalósítás küszöbén a Heves Megyei Detk-Ludas és Nagyút települések szennyvízelvezetése

Tisztelt Ludasi Lakosság!

Elkészítésre került a Ludasi Körkép 2019. évi I. számú kiadványa, ahol Vargáné Csengeri Mónika, mint a kiemelt beruházást megvalósító település vezetője beszámol a fejlesztésekről. A kiadványt a holnapi, azaz 2019. 05.03-i napon papír alapon is megkapják a ludasi lakosok.

LUDASI KÖRKÉP 2019. ÉVI I. SZÁM

“Ezúton is szeretném köszönetemet kifejezni településünk lakói nevében Szabó Zsolt Országgyűlési Képviselő Úrnak, aki kitartó munkájával, támogatásával lehetővé tette, hogy Ludason nemcsak pusztán egyszerű szennyvízberuházás , hanem   KIEMELT KORMÁNYZATI BERUHÁZÁS valósulhasson meg. továbbá lehetővé tette Detk község, valamint Nagyút község számára azt, hogy a ludasi kiemelt programunkhoz csatlakozzanak.”

A kiadványban közzétételre kerül a beruházás projektnyitójának és alapkőletételének meghívója, amelyet elektronikus úton is olvasásra elérhetővé teszünk az alábbiakban a lakosság részére. RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓ (Pdf) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszöntő

Megtiszteltetés számomra, hogy a település polgármestereként, Önkormányzatunk nevében köszönthetek minden kedves érdeklődőt.
Bízom benne, hogy mindenki számára megkönnyíti majd az oldal a településsel kapcsolatos informálódást, s a jövőben arra törekszünk majd, hogy naprakészen kaphasson minden hozzánk látogató híreket a falu életéből.
Szeretnénk, ha honlapunk a helyi közélet eszközeként interaktív kapcsolatot jelentene a hétköznapokban, célunk ezzel, hogy a vélemények, javaslatok és észrevételek megfelelő visszacsatolásai lehessenek az önkormányzati munkának.
Elolvashatják továbbá a testületi ülések anyagait, az Önkormányzat Képviselő-testületének rendeleteit, határozatait.
Képviselő-társaimmal és kollégáimmal azért dolgozunk, hogy Ludas község igazi otthont nyújtó település, olyan környezet lehessen, amelyben jó dolgozni és jó élni.

Tisztelettel:
Vargáné Csengeri Mónika
polgármester

Magyar Falu Program (MFP)

Facebook