TOP-5.3.1-16 Helyi identitás és kohézió erősítése Ludas Községben

Ludas Községi Önkormányzat és a Ludasi Mezőgazdasági– és Szociális Szövetkezet közösen beadott helyi identitás és kohézió erősítése Ludason, TOP-5.3.1-16 azonosító számú pályázati felhíváson 48.000.000,- Ft, vissza nem térítendő támogatásban részesültek. A projekt szakmai vezetője a Ludasi Mezőgazdasági– és Szociális Szövetkezet, amely koordinálja a pályázati forrásból létrejövő programok, fejlesztések megvalósulását. A pályázat során, 3 éven keresztül közösség-, és helyi identitás erősítő programsorozat valósul meg.  A programok kialakításához a lakosság közreműködését kérjük, amelynek módjáról és idejéről, a Ludasi Mezőgazdasági– és Szociális Szövetkezet szórólapon értesíti a lakosságot.

 

Köszöntő

Megtiszteltetés számomra, hogy a település polgármestereként, Önkormányzatunk nevében köszönthetek minden kedves érdeklődőt.
Bízom benne, hogy mindenki számára megkönnyíti majd az oldal a településsel kapcsolatos informálódást, s a jövőben arra törekszünk majd, hogy naprakészen kaphasson minden hozzánk látogató híreket a falu életéből.
Szeretnénk, ha honlapunk a helyi közélet eszközeként interaktív kapcsolatot jelentene a hétköznapokban, célunk ezzel, hogy a vélemények, javaslatok és észrevételek megfelelő visszacsatolásai lehessenek az önkormányzati munkának.
Elolvashatják továbbá a testületi ülések anyagait, az Önkormányzat Képviselő-testületének rendeleteit, határozatait.
Képviselő-társaimmal és kollégáimmal azért dolgozunk, hogy Ludas község igazi otthont nyújtó település, olyan környezet lehessen, amelyben jó dolgozni és jó élni.

Tisztelettel:
Vargáné Csengeri Mónika
polgármester

Magyar Falu Program (MFP)

Facebook