Nyugdíjas klub

A nyugdíjas klub 2003. január 17-én alakult meg, jelenlegi létszám 14 fő.
Az év első klubdélutánján – amit a faluházban tartanak – nagyvonalakban megtervezik az éves programjukat. Ezek megvalósítása egyrészt a tagok tagdíjából, másrészt az Önkormányzat anyagi támogatásából valósul meg.
A 2010-es év foglalkozásai, kirándulásai nagyon változatosan teltek, maradandó élményt nyújtottak a résztvevőknek.
A falu rendezvényein, ünnepségein minden alkalommal aktívan vettek részt, ezen kívül azonban szinte minden hónapban sikerült beiktatni egy-egy kirándulást.
Ezek a következők voltak:

  • látogatás a budapesti Szépművészeti Múzeumban
  • a gyöngyösi Mátra Múzeum megtekintése
  • kirándulás az erdőtelki Alborétumba
  • utazás Mátrába, Fallóskútra
  • zarándokút Máriagyüdre, majd rövid városnézés Pécsen
  • séta Sárhegyen, a farkasmáji pincék megtekintése
  • színházlátogatás a gyöngyösi Mátra Művelődési Központban

A klubtagok örömmel emlékeznek vissza az együtt töltött napokra, de szívesen várják azokat az új tagokat is, akik szeretnek beszélgetni, otthonról egy kicsit kimozdulni.

Köszöntő

Megtiszteltetés számomra, hogy a település polgármestereként, Önkormányzatunk nevében köszönthetek minden kedves érdeklődőt.
Bízom benne, hogy mindenki számára megkönnyíti majd az oldal a településsel kapcsolatos informálódást, s a jövőben arra törekszünk majd, hogy naprakészen kaphasson minden hozzánk látogató híreket a falu életéből.
Szeretnénk, ha honlapunk a helyi közélet eszközeként interaktív kapcsolatot jelentene a hétköznapokban, célunk ezzel, hogy a vélemények, javaslatok és észrevételek megfelelő visszacsatolásai lehessenek az önkormányzati munkának.
Elolvashatják továbbá a testületi ülések anyagait, az Önkormányzat Képviselő-testületének rendeleteit, határozatait.
Képviselő-társaimmal és kollégáimmal azért dolgozunk, hogy Ludas község igazi otthont nyújtó település, olyan környezet lehessen, amelyben jó dolgozni és jó élni.

Tisztelettel:
Vargáné Csengeri Mónika
polgármester

Magyar Falu Program (MFP)

Facebook