Koronavírus tájékoztató-portál

Tájékoztató egyéb közigazgatási egységek tevékenységének COVID-19 vírus szerinti felfüggesztéséről – 2020.11.10

  • A koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében 2020. november 11. napjától határozatlan ideig szünetel a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat („kormányablakbusz”) ügyfélfogadása.
  • November 11. napjától (szerdától) a települési ügysegédi tevékenység teljes körűen felfüggesztésre kerül az mellet, hogy a HMKH Gyöngyösi Járási Hivatal Hatósági Osztálya a járásszékhely ügyfélszolgálatán (ideiglenesen a Gyöngyös, Eszperantó u. 6. szám alatti Kormányablak épületében) kizárólag előzetes időpontfoglalással (telefonon, illetve elektronikus úton) fogadja ügyfeleit

Polgármesteri közlemény – 2020.11.05.

 

Tisztelt Lakosság! 

Az alábbi oldalon tud értesülni valamennyi koronavírussal kapcsolatos hivatalos információról Ludas település vonatkozásában.

Az önkormányzati ügyfélfogadás személyesen szüntetel.

A megadott telefonszámokon, továbbá e-mail címeken elérhetik dolgozóinkat. Az ügyintézést intézhetik így, telefonon keresztül, továbbá az alábbi elektronikus ügyintézést szolgáló E-ÖNKORMÁNYZAT weboldal használatával egyaránt. 

Települési önkormányzatunk segíteni szándékozik valamennyi települési lakosunkat, amennyiben azt jelzi azt részünkre, papír alapon, telefonon, vagy bármely más elektronikus portálon keresztül.

A könnyedd tájékozódás végett jelen bejegyzésben láthatják a mindenkor hatályos intézkedések körét, és legújabb tudnivalókat.

Kérjük, hogy saját és mások egészségének megőrzése végett mindenki legyen figyelemmel a fertőzésnek leginkább kitett személyek és a saját egészségére egyaránt.

Sablon-dokumentum segítség igényléshez:

A sablon használata nem kötelező, de kérjük igénybejelentés esetében ezeket az adatokat, továbbá tájékoztató jellegű kérdésekre gondolni szíveskedjenek megkeresésünkkor.

 

Tájékoztató járványügyi elkülönítésben érintett ludasi személyek vonatkozásában (2020.04.07.)

Tájékoztató kijárási tilalomról és önkorzmányzati intézkedésekről

( 2020.03.30)

A népkonyhai szolgáltatás kiszállítással működik a továbbiakban. A formanyomtatvány kitöltéségvel regisztrálhatnak. A szolgáltatás regisztrációhoz kötött. A formanyomtatványért munkatársaink kimennek Önökhöz, ha van kitöltött formanyomtatványuk kérjük keressék a +36 (20) 480-4434 telefonszámot és kimegyünk érte.

Tájékoztató segítséget kérők, rászorulók részére:

Tájékoztató idősek részére

Összefoglaló közlemény (2020. március 17.) 

Összefoglaltuk, hogy mely változások várhatóak a hétköznapi életvitelünk kapcsán:

 

AKADÁLYMENTES VERZIÓ

Naptár

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Elektronikus ügyintézés

elektronikus ügyintézés

Magyar Falu Program (MFP)

Koronavírus tájékoztató-portál

Facebook

Facebook Pagelike Widget

Elektronikus ügyintézés

elektronikus ügyintézés

Koronavírus tájékoztató-portál

Magyar Falu Program (MFP)

Facebook

Facebook Pagelike Widget