Magyar Falu Program (MFP)

Magyar Falu Program

Önkormányzatunk részt vesz a magyar vidék komplex társadalmi, gazdasági és infrastrukturális megújítását szolgáló Magyar Falu Programban, amelynek keretében az alábbi pályázatokban részesültek támogatásban pályázataink.

Településünk önkormányzata fontosnak tartja, hogy egy élhető, fiatalos, számtalan lehetőséget és jövőbeni perspektívát biztosító településként tekintsenek Ludasra nemcsak a település jelenlegi, hanem jövőbeni lakosai is.

 

 

Falugondnoki szolgálat létrehozását támogató gépjárműbeszerzés Ludas községben:

Magyar Falu Program – Falugondnoki szolgálat létrehozását támogató gépjárműbeszerzés Ludas községben (MFP-TFB/2019) – tájékoztatás

 

Közösségi ház kialakítás Ludas községben:

Magyar Falu Program – Közösségi ház kialakítása Ludas községben (MFP-NHI/2019) – tájékoztatás

Magyar Falu Program – Közösségi ház kialakítása Ludas községben (MFP-NHI/2019) – támogatási döntés

 

 

 

Köszöntő

Megtiszteltetés számomra, hogy a település polgármestereként, Önkormányzatunk nevében köszönthetek minden kedves érdeklődőt.
Bízom benne, hogy mindenki számára megkönnyíti majd az oldal a településsel kapcsolatos informálódást, s a jövőben arra törekszünk majd, hogy naprakészen kaphasson minden hozzánk látogató híreket a falu életéből.
Szeretnénk, ha honlapunk a helyi közélet eszközeként interaktív kapcsolatot jelentene a hétköznapokban, célunk ezzel, hogy a vélemények, javaslatok és észrevételek megfelelő visszacsatolásai lehessenek az önkormányzati munkának.
Elolvashatják továbbá a testületi ülések anyagait, az Önkormányzat Képviselő-testületének rendeleteit, határozatait.
Képviselő-társaimmal és kollégáimmal azért dolgozunk, hogy Ludas község igazi otthont nyújtó település, olyan környezet lehessen, amelyben jó dolgozni és jó élni.

Tisztelettel:
Vargáné Csengeri Mónika
polgármester

Magyar Falu Program (MFP)

Facebook