Sikeresen pályáztunk nyári gyermekétkeztetésre

Ludas  önkormányzata 227 ezer forintot nyert nyári gyermekétkeztetésre.

palyazat1palyazat2

A  “Gyermekszegénység elleni program keretében nyári étkeztetés biztosítása” jogcímen beadott pályázat pozitív elbírálást kapott, így Ludason  a nyári szünetben 12 gyermekvédelmi kedvezményben részesülő kisgyermek 43 napon keresztül naponta egyszer térítésmentes meleg étkeztetésben részesülhet.

Köszöntő

Megtiszteltetés számomra, hogy a település polgármestereként, Önkormányzatunk nevében köszönthetek minden kedves érdeklődőt.
Bízom benne, hogy mindenki számára megkönnyíti majd az oldal a településsel kapcsolatos informálódást, s a jövőben arra törekszünk majd, hogy naprakészen kaphasson minden hozzánk látogató híreket a falu életéből.
Szeretnénk, ha honlapunk a helyi közélet eszközeként interaktív kapcsolatot jelentene a hétköznapokban, célunk ezzel, hogy a vélemények, javaslatok és észrevételek megfelelő visszacsatolásai lehessenek az önkormányzati munkának.
Elolvashatják továbbá a testületi ülések anyagait, az Önkormányzat Képviselő-testületének rendeleteit, határozatait.
Képviselő-társaimmal és kollégáimmal azért dolgozunk, hogy Ludas község igazi otthont nyújtó település, olyan környezet lehessen, amelyben jó dolgozni és jó élni.

Tisztelettel:
Vargáné Csengeri Mónika
polgármester

Elektronikus ügyintézés

Magyar Falu Program (MFP)

Facebook