Tájékoztatás_önkormányzati_weboldal_karbantartásáról_és_átalakításáról

Tisztelt Ludasi Lakosok!

Kedves Érdeklődők!

 

Önkormányzatunk weboldala 2020 január hónap 07. napjától kezdődően karbantartásra, átalakításra, tartalmi frissítésre kerül. A munkálatok elvégzésének ideje alatt a weboldal a továbbiakban is használható, adattartalma a 2020.január.07-i állapotoknak megfelelően került mentésre és közzétételre.

Kérjük szíves türelmüket!

Ludas Községi Önkormányzat képviselő testülete

Köszöntő

Megtiszteltetés számomra, hogy a település polgármestereként, Önkormányzatunk nevében köszönthetek minden kedves érdeklődőt.
Bízom benne, hogy mindenki számára megkönnyíti majd az oldal a településsel kapcsolatos informálódást, s a jövőben arra törekszünk majd, hogy naprakészen kaphasson minden hozzánk látogató híreket a falu életéből.
Szeretnénk, ha honlapunk a helyi közélet eszközeként interaktív kapcsolatot jelentene a hétköznapokban, célunk ezzel, hogy a vélemények, javaslatok és észrevételek megfelelő visszacsatolásai lehessenek az önkormányzati munkának.
Elolvashatják továbbá a testületi ülések anyagait, az Önkormányzat Képviselő-testületének rendeleteit, határozatait.
Képviselő-társaimmal és kollégáimmal azért dolgozunk, hogy Ludas község igazi otthont nyújtó település, olyan környezet lehessen, amelyben jó dolgozni és jó élni.

Tisztelettel:
Vargáné Csengeri Mónika
polgármester

Magyar Falu Program (MFP)

Facebook