Támogatói döntés _ MFP-NHI/2019

Tisztelt Lakosság!

Örömmel értesítjük településünk valamennyi lakosát, hogy önkormányzatunk Modern Falu Program “A nemzeti és helyi identitástudat erősítése” című felhívásra beadott pályázati anyaga támogatásra került.

Településünk 15.985.697,- Ft, vissza nem térítendő támogatásban részesült, amelynek keretében az egykori “ÁFÉSZ-épület” felújításával egy új, fiatalok és idősek számára egyaránt használható közösségi teret, művelődési komplexumot hozhatunk létre Ludason.

Ludas “ÁFÉSZ-épület” közösségi tér, művelődési komplexum térrajz:

Köszöntő

Megtiszteltetés számomra, hogy a település polgármestereként, Önkormányzatunk nevében köszönthetek minden kedves érdeklődőt.
Bízom benne, hogy mindenki számára megkönnyíti majd az oldal a településsel kapcsolatos informálódást, s a jövőben arra törekszünk majd, hogy naprakészen kaphasson minden hozzánk látogató híreket a falu életéből.
Szeretnénk, ha honlapunk a helyi közélet eszközeként interaktív kapcsolatot jelentene a hétköznapokban, célunk ezzel, hogy a vélemények, javaslatok és észrevételek megfelelő visszacsatolásai lehessenek az önkormányzati munkának.
Elolvashatják továbbá a testületi ülések anyagait, az Önkormányzat Képviselő-testületének rendeleteit, határozatait.
Képviselő-társaimmal és kollégáimmal azért dolgozunk, hogy Ludas község igazi otthont nyújtó település, olyan környezet lehessen, amelyben jó dolgozni és jó élni.

Tisztelettel:
Vargáné Csengeri Mónika
polgármester

Magyar Falu Program (MFP)

Facebook