Havi archívum július, 2015

Lomtalanítás

lomtalanitas

Ideiglenes számon lesz elérhető a kórház

Szolgáltatóváltás és telefonközpont-csere miatt a megszokott vonalas számok csütörtök estétől vasárnap éjfélig nem működnek majd.

A Bugát Pál Kórház vezetése ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy telefonszolgáltató-, és telefonközpont csere miatt a kórház 2015.július 30-án 18.00 órától 2015. augusztus 2-án 24.00 óráig külső vonalas telefonon nem lesz elérhető.

A belső és külső kommunikációt mobiltelefonok segítségével oldják meg.

A központi telefonszám, amelyen a kórház telefonközpontja információkérés-tájékoztatás esetére ezen időszakban elérhető:

20/431 47 58

A kórház a betegek és hozzátartozók szíves türelmét, megértését és együttműködését kéri és köszöni.

Változás az Integrált Szociális Intézmény Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat ügyfélfogadási helyszínében

Ludas Községi Önkormányzat értesíti a lakosságot, hogy az Integrált Szociális Intézmény Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat ügyfél fogadási helyszíne megváltozott:

A családgondozók Ludas, Fő tér 1 szám alatt ( Polgármesteri Hivatal ), változatlan időben azaz hetente, csütörtök délelőtt 8.00-tól 12.00-ig várják az ügyfeleket.

Családgondozó: Székely-Sike Ágnes (családsegítő) Tel.: 30/963-2538

Családgondozó: Klencznerné Kis Mária (gyermekjólét) Tel.: 30/827-9314

Orvosi rendelési idő változás

Orv.Rendelés szab.miatt

Köszöntő

Megtiszteltetés számomra, hogy a település polgármestereként, Önkormányzatunk nevében köszönthetek minden kedves érdeklődőt.
Bízom benne, hogy mindenki számára megkönnyíti majd az oldal a településsel kapcsolatos informálódást, s a jövőben arra törekszünk majd, hogy naprakészen kaphasson minden hozzánk látogató híreket a falu életéből.
Szeretnénk, ha honlapunk a helyi közélet eszközeként interaktív kapcsolatot jelentene a hétköznapokban, célunk ezzel, hogy a vélemények, javaslatok és észrevételek megfelelő visszacsatolásai lehessenek az önkormányzati munkának.
Elolvashatják továbbá a testületi ülések anyagait, az Önkormányzat Képviselő-testületének rendeleteit, határozatait.
Képviselő-társaimmal és kollégáimmal azért dolgozunk, hogy Ludas község igazi otthont nyújtó település, olyan környezet lehessen, amelyben jó dolgozni és jó élni.

Tisztelettel:
Vargáné Csengeri Mónika
polgármester

Magyar Falu Program (MFP)

Facebook