Családi_Nap_Ludason

A TOP-5.3.1-16 “Helyi identitás és kohézió fejlesztése Ludas községben” pályázat 2018. év novemberétől kezdődő igényfelmérése 2019. év tavaszát követően a végéhez ért, megkezdődött a cselekvési terv kidolgozása, amely immáron már be is fejeződött.

Az közösséfejlesztő-akcióterv a falusi lakosok által meghatározott kérdéskörökre koncentrálva határozta meg az elkövetkezendő években használatos közösségfejlesztő eszközöket és formulákat. A cselekvési terv teljeskörű bemutatására közösségi fórum keretében kíván lehetőséget biztosítani a település önkormányzata.

A szakmai hatóságok elfogadták a közösségfejlesztő-akcióterünket, amelynek hála május hónapban megkezdődhet a közösség által meghatározott progamterv megvalósítása. A TOP-5.3.1-16 projektünk első rendezvénye a május 15-i CSALÁDOK VILÁGNAPJÁNAK állít emléket egy mókás, minden családtag részére szórakoztató rendezvény megvalósításával.

A rendezvényen INGYENES arcfestés, lufihajtogatás, testfestés, továbbá KORLÁTLAN trambulin, ugrálóvár és kisvasút biztosított.

Koronavírus tájékoztató-portál

Elektronikus ügyintézés

Magyar Falu Program (MFP)

Facebook