Tájékoztató _ “Saját munkánkkal – a magunk kenyerén” – Ismételten támogatásban részesült a ludasi szociális földprogram 2017

 

Tisztelt Ludasiak!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) által 2017. április 8-án meghirdetésre kerülő SZOC-FP-17-KOZ  kódszámú, a „szociális földprogram megvalósítása” elnevezésű pályázati felhívásra Ludas Község Önkormányzata  SZOC-FP-17-KOZ-0002 azonosítószámon ismételten pályázatot nyújtott be.

Örömmel értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy “Saját munkánkkal – a magunk kenyerén” elnevezésű projektünket a Támogató  1 265 000, – Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette.

Az elnyert támogatás lehetőséget biztosít rá, hogy a korábbi évek tapasztalatait kamatoztatva, az eddigi tevékenységek összességét 2018-ban folytathassuk , eszközfejlesztést hajthassuk végre.

A szociális földprogram során egészséges, helyi előállítású, friss nyersanyagok biztosítására nyílik lehetőségünk, amelyet a közétkeztetésben, így gyermekeink étkeztetésében használunk fel.

Az újabb nyertes pályázat a projektben tevékenykedők munkájának elismerése, közreműködésük nélkül nem valósulhatott volna meg.

Munkásságukat ezúton is köszönjük! 

Köszöntő

Megtiszteltetés számomra, hogy a település polgármestereként, Önkormányzatunk nevében köszönthetek minden kedves érdeklődőt.
Bízom benne, hogy mindenki számára megkönnyíti majd az oldal a településsel kapcsolatos informálódást, s a jövőben arra törekszünk majd, hogy naprakészen kaphasson minden hozzánk látogató híreket a falu életéből.
Szeretnénk, ha honlapunk a helyi közélet eszközeként interaktív kapcsolatot jelentene a hétköznapokban, célunk ezzel, hogy a vélemények, javaslatok és észrevételek megfelelő visszacsatolásai lehessenek az önkormányzati munkának.
Elolvashatják továbbá a testületi ülések anyagait, az Önkormányzat Képviselő-testületének rendeleteit, határozatait.
Képviselő-társaimmal és kollégáimmal azért dolgozunk, hogy Ludas község igazi otthont nyújtó település, olyan környezet lehessen, amelyben jó dolgozni és jó élni.

Tisztelettel:
Vargáné Csengeri Mónika
polgármester

Magyar Falu Program (MFP)

Facebook