Tájékoztató _ “Saját munkánkkal – a magunk kenyerén” – Ismételten támogatásban részesült a ludasi szociális földprogram 2017

 

Tisztelt Ludasiak!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) által 2017. április 8-án meghirdetésre kerülő SZOC-FP-17-KOZ  kódszámú, a „szociális földprogram megvalósítása” elnevezésű pályázati felhívásra Ludas Község Önkormányzata  SZOC-FP-17-KOZ-0002 azonosítószámon ismételten pályázatot nyújtott be.

Örömmel értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy “Saját munkánkkal – a magunk kenyerén” elnevezésű projektünket a Támogató  1 265 000, – Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette.

Az elnyert támogatás lehetőséget biztosít rá, hogy a korábbi évek tapasztalatait kamatoztatva, az eddigi tevékenységek összességét 2018-ban folytathassuk , eszközfejlesztést hajthassuk végre.

A szociális földprogram során egészséges, helyi előállítású, friss nyersanyagok biztosítására nyílik lehetőségünk, amelyet a közétkeztetésben, így gyermekeink étkeztetésében használunk fel.

Az újabb nyertes pályázat a projektben tevékenykedők munkájának elismerése, közreműködésük nélkül nem valósulhatott volna meg.

Munkásságukat ezúton is köszönjük! 

Elektronikus ügyintézés

Koronavírus tájékoztató-portál

Magyar Falu Program (MFP)

Facebook